heei guys!
dit was het dan het seizoen is voorbij! voor mij was het een heel leuk seizoen ondanks de blessures. hopelijk was het seizoen van jullie ook leuk :). nu in de winter hard trainen zodat het volgende seizoen een top jaar word toch. wel super jammer dat vandaag de wedstrijd niet door ging door het pokken weer wou graag komen kijken maar is eenmaal niet anders. de wedstrijden die ik van jullie heb gezien waren jullie goed bezig :D
ik zet hier trouwens niet zo vaak iets neer omdat ik het steeds vergeet
.
 
heeiii meiden+hans,pascal en jason.
seizoen is bijna voorbij jammer genoeg! ik heb een fijn seizoen gehad hopelijk jullie ook de wedstrijden die ik heb gezien van jullie vond ik erg leuk!! blijf de laatste wedstrijden er hard voor werken!! ceep your head up!!
 
ik ben dus naar ziekenhuis geweest en daar bleek dat me.kruisband niet is afgescheurd maar ik krijg zaterdag een mri want ze weten niet zeker wat er is en uit die resultaten krijg ik te horen wat er is!
 
vorige week dinsdag heb ik met jullie mee getraind was weer als vanouds maar met het slide ging het fout ik weet niet hoe maar ik heb iets gedaan waardoor er iets in me knie is uitgerekt morgen weet ik precies wat het is maar het is vast niet erg. maar het gaat dus lekker ben je van het ene af heb je weer wat anders. gelukkig is het vakantie dus genoeg tijd om te herstellen. waarschijnlijk kom ik dinsdag weer kijken 

 
hoiii!!
zomerstoppppp!! haha dusss jullie zullen me vaker zien! of jullie daar blij mee zijn weet ik niet. de 18de begin ik weer maat daar voor kom ik nog wel bij jullie!
als je op vakantie gaat fijne vakantie!!!
 
heei het is een beetje lang geleden dat ik hier wat op heb gezet maar ik ben uit jong oranje maar dat wisten jullie denk ik al.
ik speel nog steeds bij almere en heb het er steeds meer naar me zin maar blijf jullie wel heel erg missen hoor!!
mijn blessures zijn zo goed als weg dus dat is al een stuk beter.
mijn wedstrijden zijn al weer bijna afgelopen dus daarna kan ik lekker veel bij jullie kijken!!
ik ga proberen hier meer op te zetten want anders is dit een
 
heei lieve meiden, kim, jason, hans, pascal, en ouders van kim.

echt heeel heel heel heel heel veel plezier in belgie!!!! maak er wat leuks van en vooral genieten want dit maak je denk ik niet zo vaak mee tog?!. wees lief voor elkaar en ik denk aan jullie denken jullie ook wel beetje aan mij??

ook nog ff wat anders.
ik sport nu al twee weken niet en aankomende week en deze week ook niet omdat ik nog steeds blesure heb. ik ben gister naar fysio geweest hij heeft me rug goed krak laten zeggen want er zat een wervel niet goed. ik ga maandag weer terug dan gaat tie kijken of het in me rug nu wel goed zit en dan gaan we aan me lies werken hopen dat dat snel over gaat. krijg ook maandag te horen of ik weer mag gaan sporten hoop het wel want vind het stil zitten maar niks.

heel veel succes in belgie!! en dit seizoen begint bijna jeeeeej ik kom zeker een keer kijken he!!!!